Voor organisaties

Ontvang Waardevol Advies

Welkom bij Adviesbureau Levenskunst, waar we organisaties ondersteunen in hun groei met op maat gemaakt advies. Onze expertisegebieden omvatten:

  • Kwaliteitsmanagement: We begeleiden je bij een ISO-certificatie of het opzetten van een volledig kwaliteitsmanagementsysteem (KMS)
  • Strategieontwikkeling: Van het definiëren van visie tot doordachte marketingstrategieën.
  • Performance Management: Met focus op KPI’s en de ontwikkeling van talent binnen je organisatie.
  • Risicomanagement: Zowel intern als extern, om potentiële uitdagingen proactief aan te pakken.
  • Procesverbetering: Wij helpen je bij het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen en kwaliteitssystemen.
  • Business Analyses: Diepgaand inzicht om gefundeerde beslissingen te nemen.

Of je nu worstelt met kwaliteitsmanagement, strategieontwikkeling, prestatieoptimalisatie of een ander aspect van je bedrijfsvoering, wij zijn er om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Formuleer vandaag nog jouw concrete vraag en ontdek hoe ons onafhankelijk advies en praktische actieplan direct toepasbaar zijn. Het is een win-winsituatie: jij ontvangt kosteloos waardevol advies, terwijl wij ons netwerk uitbreiden voor toekomstige samenwerkingen. Laten we samen werken aan jouw succes!

Advies op Maat (Gratis)

Organisaties krijgen kosteloos advies op maat, gericht op cruciale gebieden zoals kwaliteitsmanagement, risicomanagement, softwarevalidatie, strategie en visie, performance management en KPI’s.

Hoe werkt advies op maat voor Organisaties?

  • De organisatie formuleert een concrete vraag.
  • Als wij denken de vraag te kunnen beantwoorden verstrekken wij op basis van onze diepgaande kennis en ervaring een volledig digitaal antwoord, inclusief een gedetailleerd actieplan.
  • Het doel is een win-winsituatie te creëren: de organisatie ontvangt kosteloos onafhankelijk advies en een praktisch actieplan, terwijl wij ons netwerk uitbreiden en mogelijkheden voor betaald advies in de toekomst genereren.

Bezoek onze download pagina voor voorbeelden van onze adviesrapportages en plan van aanpak template.

Online consultaties (Betaald)

Naast ons gratis advies op maat is onze kennis en expertise ook beschikbaar tegen betaling. Wij bieden online consultaties tegen een tarief van €95 per uur (excl. btw). Waardevol advies wanneer jij het nodig hebt, op een flexibele en toegankelijke manier.

Verander Jouw Toekomst met Adviesbureau Levenskunst!

Of je nu een organisatie bent die op zoek is naar kosteloos deskundig advies, extra ondersteuning nodig heeft met ons betaald aanvullend advies, of een individu op zoek is naar persoonlijke groei, Adviesbureau Levenskunst staat voor je klaar. Ontdek de kracht van vernieuwing, groei en persoonlijk succes. Neem vandaag nog contact op en laat ons samen jouw toekomst vormgeven!

Welkom bij Adviesbureau Levenskunst – Ontdek De Kracht van Vernieuwing, Groei, en Persoonlijk Succes!