Voor organisaties

Ontvang waardevol advies

Welkom bij Adviesbureau Levenskunst, waar we organisaties ondersteunen in hun groei met op maat gemaakt advies. Onze expertisegebieden omvatten:

 • Doelstellingen stellen en realiseren: Het identificeren en definiëren van specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdgebonden (SMART) doelen voor individuen of teams.
 • Kwaliteitsmanagement: We begeleiden je bij een ISO-certificatie of het opzetten van een volledig kwaliteitsmanagementsysteem (KMS)
 • Strategieontwikkeling: Van het definiëren van visie tot doordachte marketingstrategieën.
 • Performance Management: Met focus op KPI’s en de ontwikkeling van talent binnen je organisatie.
 • Risicomanagement: Zowel intern als extern, om potentiële uitdagingen proactief aan te pakken.
 • Procesverbetering: Wij helpen je bij het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen en kwaliteitssystemen.
 • Feedback en reflectie: Het verstrekken van constructieve feedback en het aanmoedigen van zelfreflectie om continue verbetering en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.
 • Business Analyses: Diepgaand inzicht om gefundeerde beslissingen te nemen.
 • Content creatie: Blog content, whitepapers, position papers, training materialen, business flowcharts, procedures.

Of je nu worstelt met kwaliteitsmanagement, strategieontwikkeling, prestatieoptimalisatie of een ander aspect van je bedrijfsvoering, wij zijn er om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Formuleer vandaag nog jouw concrete vraag en ontdek hoe ons onafhankelijk advies en praktische actieplan direct toepasbaar zijn. Het is een win-winsituatie: jij ontvangt kosteloos waardevol advies, terwijl wij ons netwerk uitbreiden voor toekomstige samenwerkingen. Laten we samen werken aan jouw succes!

Maatwerkadvies

Om te verzekeren dat we de juiste partner zijn om jullie organisatie verder te helpen, starten wij altijd met een kosteloos advies op maat. Deze benadering biedt ons de gelegenheid om elkaar te leren kennen en te bepalen of een succesvolle samenwerking mogelijk is.

Hoe verloopt maatwerkadvies voor organisaties?

 1. De organisatie formuleert een concrete vraag.
 2. Indien wij geloven dat we de vraag kunnen beantwoorden, verstrekken wij op basis van onze diepgaande kennis en ervaring een volledig digitaal antwoord, inclusief een gedetailleerd actieplan.

Ons doel is het creëren van een win-winsituatie: de organisatie ontvangt kosteloos onafhankelijk advies en een praktisch actieplan, terwijl wij ons netwerk vergroten en mogelijkheden voor betaald advies in de toekomst genereren.

Bezoek onze downloadpagina voor voorbeelden van onze rapportages.

Consultancy

Naast ons eenmalige kosteloze advies zijn onze kennis en expertise ook beschikbaar tegen betaling. Raadpleeg onze actuele tarieven hier.

Verander jouw toekomst met Adviesbureau Levenskunst!

Of je nu een organisatie bent die op zoek is naar kosteloos deskundig advies, extra ondersteuning nodig heeft met ons betaald aanvullend advies, of een individu op zoek is naar persoonlijke groei, Adviesbureau Levenskunst staat voor je klaar. Ontdek de kracht van vernieuwing, groei en persoonlijk succes. Neem vandaag nog contact op en laat ons samen jouw toekomst vormgeven!

Welkom bij Adviesbureau Levenskunst – Ontdek De Kracht van Vernieuwing, Groei, en Persoonlijk Succes!