Disclaimer

Adviesbureau Levenskunst, eigenaar van de website detalentengids.nl, streeft naar een correct en volledig werkende online dienstverlening. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud in deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Deze website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van adviesbureau Levenskunst. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van adviesbureau Levenskunst.

De informatie en/of producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

De bezoekers van de website zijn zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. Aan de verstrekte informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.