Over mij

Wie ben ik

Ik ben Bas Michielsen, een enthousiaste mentor, gesprekspartner, trainer, consultant, en sparringpartner. Mijn missie is om iedereen de kans te geven om de juiste dingen met plezier en aandacht te doen.

De juiste dingen met plezier en aandacht doen! Voor mij persoonlijk is dat de manier waarop ik mijn leven probeer in te richten, zowel als professional in mijn werk als in mijn rol als partner en trotse vader van twee prachtige dochters. Ik woon in de mooie stad Breda waar ik geniet van het leven in de stad met de mogelijkheid om binnen 5 minuten de natuur in te trekken voor mooie fietstochten, wandelingen en als het echt lekker weer is volledig in rust aan de waterkant zitten met een vishengel.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in persoonlijke groei en ontwikkeling en ik heb veel tijd en energie gestoken in het verkrijgen van kennis en vaardigheden op dit gebied. Ik heb ontdekt dat het helpen van mensen om hun volle potentieel te bereiken en om te groeien als individu iets is waar ik enorm veel voldoening uit haal.

Op basis van mijn eigen ervaringen ben ik ervan overtuigd dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en te veranderen en ik geloof dat met de juiste begeleiding en ondersteuning, iedereen zijn droom kan verwezenlijken.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en om je te helpen om te groeien en te bloeien.

Mijn achtergrond

Al ruim 25 jaar werk ik als kwaliteitsmanagement/business consultant in de Life Science industrie. In al die jaren heb ik aan veel uiteenlopende projecten gewerkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Naast mijn rol als consultant ben ik ook trainer/coach/docent en geniet ik hierbij van de interactie die ik heb met studenten en deelnemers aan de cursussen/trainingen/workshops die ik faciliteer.

Ik heb het geluk en de kans gehad om met veel leuke, interessante en verschillende collega’s, partners en klanten te mogen samenwerken. Juist deze diversiteit heeft mij zoveel mooie kennis, ervaring en vaardigheden opgeleverd die ik mooi kan integreren in mijn andere grote interesse, persoonlijke ontwikkeling.

Het ontstaan van detalentengids.nl

Om mijn missie om iedereen de kans te geven om de juiste dingen met plezier en aandacht te doen heb ik de website detalentengids.nl opgezet. De website functioneert als een centraal ontmoetingspunt waarmee wij op een eenvoudige en laagdrempelige manier met elkaar in verbinding kunnen komen. Daarnaast heeft de website ook een functioneel doel omdat ik hiermee eenvoudig mijn kennis en ervaring kan delen. Ik hoop dat mijn artikelen, trainingen en workshops een bron van informatie en inspiratie zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en ontwikkeling.

De naam ‘De Talentengids’

Achter iedere naam zit een verhaal en dat geldt natuurlijk ook voor De Talentengids.

In mijn persoonlijke zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling ben ik uiteindelijk uitgekomen bij wat ik nu noem mijn WERKelijke talenten. Voor mij is duidelijk geworden dat je WERKelijke talenten de basis zijn vanuit waar je juiste richting kunt bepalen om de juiste dingen met plezier te doen.

De toevoeging gids is ook bewust gekozen omdat ik mijzelf zie als jouw persoonlijke gids die jou begeleidt in je persoonlijke zoektocht om in beweging te komen. Maar ik ben niet alleen de gids. Ook jij bent zelf een gids. Jij bepaalt de richting door het geven van antwoorden waarmee we samen uiteindelijk tot nieuwe inzichten komen.

Als laatste past het woord ‘gids’ ook nog in de manier waarop we met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ik ga graag naar buiten en dus wat weerhoudt ons er van om naar buiten te gaan om met elkaar in gesprek te gaan.

Laten we elkaar ontmoeten

Ben je al nieuwsgierig geworden naar wat het programma “Pen, Papier, Plakband & De Schatkist van Beweging’ voor jou kan betekenen?

Ik sta altijd open voor een geheel vrijblijvende kennismaking waarin ik je vragen kan beantwoorden en meer kan vertellen over de mogelijkheden.

Kennismaking kan eenvoudig via telefoon of online. Kom je uit regio Breda (Noord-Brabant), dan is een mooie wandeling of fietstocht ook een optie.

Wie weet tot snel!

Bas Michielsen – Gecertificeerd Talentenpaspoort Coach via de Pontis Management School.

Enjoy the little things in life, for one day you’ll look back and realize they were the big things. ~Kurt Vonnegut