Over mij

Hallo,

Ik ben Bas Michielsen, jouw gedreven mentor, gesprekspartner, trainer, consultant en sparringpartner. Mijn missie is eenvoudig: iedereen de kans geven om met plezier en aandacht de juiste dingen te doen. Of het nu gaat om kosteloos advies voor organisaties of het ontdekken van jouw werkelijke talenten als individu, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw pad naar groei.

Voor mij persoonlijk betekent deze missie mijn leven inrichten als professional, partner, en trotse vader van twee prachtige dochters. In Breda, waar ik woon, geniet ik van de stadse levendigheid en de luxe om binnen 5 minuten de natuur in te trekken voor ontspannende fietstochten of rustige momenten aan de waterkant met een vishengel in de hand.

Mijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling heeft me gedreven om kennis en vaardigheden op dit gebied te vergaren. Het helpen van mensen om hun volle potentieel te bereiken en als individu te groeien, is waar ik enorm veel voldoening uit haal.

Achtergrond:

Met meer dan 25 jaar ervaring als kwaliteitsmanagement/business consultant in de Life Science industrie, ben ik betrokken geweest bij diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Naast mijn consultancyrol ben ik ook trainer, coach en docent. De interactie met studenten en deelnemers aan mijn cursussen, trainingen en workshops is voor mij een verrijkende ervaring.

Mijn werk heeft me de kans gegeven om met diverse collega’s, partners en klanten samen te werken, wat mijn kennis en vaardigheden verrijkt heeft. Deze diversiteit integreer ik graag in mijn andere passie: persoonlijke ontwikkeling.

De Geboorte van detalentengids.nl:

Om mijn missie kracht bij te zetten, heb ik detalentengids.nl opgericht. Deze website dient niet alleen als ontmoetingspunt, maar ook als een platform waar ik mijn kennis en ervaring deel. Ik hoop dat mijn artikelen, trainingen en workshops een bron van informatie en inspiratie zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waarom “De Talentengids”?

Achter elke naam schuilt een verhaal, en dat geldt ook voor De Talentengids. In mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik mijn WERKelijke talenten. Voor mij zijn deze talenten de sleutel om de juiste richting te bepalen en met plezier de juiste dingen te doen.

De toevoeging “gids” is bewust gekozen, omdat ik mezelf zie als jouw persoonlijke gids op jouw zoektocht naar beweging. Jij bent niet alleen de ontdekkingsreiziger; ook jij bent een gids. Samen komen we tot nieuwe inzichten door jouw antwoorden en richting.

Dienstverlening:

Of je nu een organisatie bent die kosteloos advies zoekt of een individu op zoek naar persoonlijke groei, Adviesbureau Levenskunst staat voor je klaar. Onze diensten zijn volledig op afstand beschikbaar, waardoor we flexibel kunnen inspelen op jouw behoeften.

Voordelen van Samenwerken met Adviesbureau Levenskunst:

  • Direct Toepasbaar: Onze adviezen zijn voorzien van concrete actieplannen, waardoor organisaties onmiddellijk aan de slag kunnen.
  • Flexibiliteit: Onze diensten zijn volledig remote, wat zorgt voor efficiëntie en het bedienen van klanten over de hele wereld.
  • Netwerkuitbreiding: Klanten die gebruikmaken van gratis advies dragen bij aan de uitbreiding van ons netwerk, wat kan leiden tot toekomstige betaalde adviesopdrachten.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: Particulieren profiteren van begeleiding bij het ontdekken van hun talenten en het realiseren van persoonlijke doelen via onze cursus “Pen, Papier, Plakband.”

Toekomstperspectief:

Wij streven naar voortdurende groei, zowel in termen van dienstverlening als netwerkuitbreiding. Door continu waarde toe te voegen aan organisaties en particulieren willen wij een positieve impact hebben op hun groei en ontwikkeling.

Adviesbureau Levenskunst – Ontdek de kracht van vernieuwing, groei, en persoonlijk succes.

Neem vandaag nog contact op en laat ons samen jouw toekomst vormgeven!

Enjoy the little things in life, for one day you’ll look back and realize they were the big things. ~Kurt Vonnegut

Adviesbureau Levenskunst is ingeschreven bij de KvK onder nummer 72777044.