Over mij: Bas Michielsen – Gecertificeerd talentenpaspoort coach

De juiste dingen met plezier doen! Voor mij persoonlijk is dat de manier waarop ik mijn leven probeer in te richten, zowel als professional in mijn werk als in mijn rol als partner en trotse vader van twee prachtige dochters. Omdat ik iedereen dit inzicht gun ben ik als freelance gecertificeerd talentenpaspoort coach (via de Pontis Management School) beschikbaar om jou te helpen zodat ook jij kunt zeggen dat je de juiste dingen met plezier doet.

Mijn achtergrond

Al ruim 20 jaar werk ik als kwaliteitsmanagement consultant in de Life Science industrie. In al die jaren heb ik aan veel uiteenlopende projecten gewerkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ik heb de kans gehad om met veel leuke, interessante en verschillende collega’s, partners en klanten te mogen samenwerken. Juist deze diversiteit heeft mij zoveel mooie kennis, ervaring en vaardigheden opgeleverd die ik mooi kan integreren in mijn andere grote passie, persoonlijke ontwikkeling.

Het ontstaan van De Talentengids

Om mijn activiteiten als freelance talentenpaspoort coach meer vorm te geven heb ik de website detalentengids.nl opgezet. De website vormt het startpunt waar ik in contact kan komen met iedereen die ook de juiste dingen met plezier willen doen, maar die hier (nog) niet de juiste inzichten voor hebben om het daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

Waarom de naam De Talentengids?

Achter iedere naam zit een verhaal en dat geldt natuurlijk ook voor De Talentengids.

Het eerste deel van de naam heeft natuurlijk volledig betrekking op het talentenpaspoort en de WERKelijke talenten waar we ons op richten.

De toevoeging gids is ook bewust gekozen omdat ik mijzelf zie als jouw persoonlijke gids die jouw begeleidt in je persoonlijke zoektocht naar jouw WERKelijke talenten. Maar ik ben niet alleen de gids. Ook jij bent tijdens deze persoonlijke zoektocht een gids. Jij bepaalt de richting door het geven van antwoorden waarmee we samen uiteindelijk tot nieuwe inzichten komen.

Als laatste past het woord ‘gids’ ook nog in de manier waarop we met elkaar in gesprek kunnen gaan. Ik ga graag naar buiten en dus wat weerhoudt ons er van om naar buiten te gaan om met elkaar in gesprek te gaan.

Laten we elkaar ontmoeten

Ben je al nieuwsgierig geworden naar jouw eigen talentenpaspoort? Ik sta altijd open voor een geheel vrijblijvende kennismaking waarin ik je vragen kan beantwoorden en meer kan vertellen over de mogelijkheden van het Talentenpaspoort.

Kennismaking kan eenvoudig via telefoon of online. Kom je uit regio Breda (Noord-Brabant), dan is een mooie wandeling of fietstocht ook een optie.

Wie weet tot snel!

Bas Michielsen – Gecertificeerd Talentenpaspoort Coach via de Pontis Management School.