Drijfveren

Praktijkboek ‘Aan de slag met persoonlijke drijfveren’.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het thema ‘drijfveren’. Dit praktijkboek ‘Aan de slag met persoonlijke drijfveren’ is een veelzijdige inspiratiebron voor zowel organisaties als individuen die de essentie begrijpen van persoonlijke drijfveren en deze actief willen benutten om hun doelen en dromen te verwezenlijken.

Dit praktijkboek biedt 20 gedetailleerde voorbeelden van drijfveren en verkent vaardigheden, persoonlijke eigenschappen, verlangens, angsten, nadelen en gedrag gerelateerd aan deze drijfveren.

Voor wie is dit praktijkboek bedoeld?

DoelgroepToelichting
Opleidingsinstellingen en Trainers:  Integreer de gedetailleerde voorbeelden in lesmateriaal om studenten te helpen begrijpen hoe persoonlijke drijfveren van invloed kunnen zijn op hun prestaties en carrièrekeuzes.
Ondernemers en Zelfstandige Professionals:  Pas de inzichten toe om bedrijfsdoelen te integreren met persoonlijke drijfveren, wat kan bijdragen aan een meer bevredigende en effectieve zakelijke aanpak.
Teamleiders en Managers:Gebruik de informatie om teamdynamiek te begrijpen, individuele drijfveren te matchen met taken, en zo de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer te vergroten.
Loopbaanadviseurs:Integreer de voorbeelden in loopbaanadvies om cliënten te helpen bij het nemen van gefundeerde beslissingen over hun loopbaantraject op basis van hun intrinsieke motivatoren.
Onderwijsinstellingen:  Implementeer drijfveren als onderdeel van programma’s gericht op studentenbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
Psychologen en Therapeuten:  Gebruik het boek als een bron om inzicht te krijgen in de diepere motivatoren van individuen en om gepersonaliseerde behandelplannen op te stellen.
Bedrijfsadviseurs en Organisatieontwikkelaars:  Pas de informatie toe om organisatorische processen te optimaliseren en een bedrijfscultuur te bevorderen die gebaseerd is op de intrinsieke motivatie van medewerkers.
Ouders en Opvoeders:  Begrijp de drijfveren van kinderen om hen beter te begeleiden bij het ontdekken van hun interesses en het maken van onderwijs- en carrièrekeuzes.
Tabel 1: Doelgroep praktijkboek

Praktijkboek bestellen

Wil je dit praktijkboek bestellen? Neem dan even contact met mij.

Screenshots Praktijkboek:

Praktijkboek bestellen

Wil je dit praktijkboek bestellen? Neem dan even contact met mij.