Het talentenpaspoort

Het Talentenpaspoort is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde tool om je WERKelijke talenten te ontdekken. Je kan als persoon je individuele Talentenpaspoort maken en je kan als team je Team-Talentenpaspoort maken.

De meeste online vragenlijsten meten je competenties, niet je talenten. Competenties geven aan, hoe goed je iets kan. Wanneer je competenties meet krijg je echter alleen een momentopname d.w.z. ” Waar sta ik nu?”.

Jouw Talentenpaspoort zegt je niet waar je nu staat , maar wel waar je potentieel ligt. De bouwstenen van je potentieel zijn je drijfveren, passies en denkstijlen. Samen vormen ze je talenten.

Het individuele talentenpaspoort

Om jouw unieke Talentenpaspoort te kunnen maken vul je een online vragenlijst in.  Zo ontdek je jouw passies en hoe je het makkelijkst werkt. Aan de hand van je antwoorden vergelijken we je met alle andere professionals in de database.
In je Talentenpaspoort vind je twee “‘foto’s” van jezelf. De eerste foto toont je passies en de tweede foto toont je aanleg.

Het team talentenpaspoort

Niet alleen een individu maar ook een team heeft zijn natuurlijke potentieel. Om het unieke Talentenpaspoort van je team te maken vult ieder teamlid de online vragenlijst in. In het Team Talentenpaspoort vind je twee “foto’s” van je team waarmee je uit de anonieme individuele resultaten op een eenvoudige manier de teamtalenten kan afleiden.

WERKelijk talent = PASSIE + AANLEG = ENERGIE + GEMAK

Laten we elkaar ontmoeten

Ben je al nieuwsgierig geworden naar jouw eigen talentenpaspoort? Ik sta altijd open voor een geheel vrijblijvende kennismaking waarin ik je vragen kan beantwoorden en meer kan vertellen over de mogelijkheden van het Talentenpaspoort.

Kennismaking kan eenvoudig via telefoon of online. Kom je uit regio Breda (Noord-Brabant), dan is een mooie wandeling of fietstocht ook een optie.

Wie weet tot snel!

Bas Michielsen – Gecertificeerd Talentenpaspoort Coach.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blogs