Talentenpaspoort

Vrijblijvende kennismaking

Een eerste kennismaking is de belangrijke stap die we samen zullen moeten zetten om te kijken of we samen de juiste klik hebben ik de je juiste persoon ben om je te helpen bij het ontdekken van jouw persoonlijke WERKelijke talenten. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en hier worden dan ook geen kosten voor in rekening gebracht. Als de klik er is kunnen we direct concrete acties initiƫren.

Om succesvol te zijn heb ik mijn programma opgebouwd rondom de kwaliteitscirkel die is ontwikkeld door William Edwards Deming. Ik vertel je er graag meer over tijdens onze kennismaking.

Plannen, Doen, Check, Act

Plannen

Wanneer je tijdens de vrijblijvende kennismaking tot de conclusie komt dat het laten maken van een uniek en persoonlijk talentenpaspoort je zeker gaat helpen kunnen we direct aan de slag. Ik zal je de noodzakelijke informatie geven zodat je direct aan de slag kunt.

Doen

Met behulp van de ontvangen instructies ontvang je een eigen code waarmee je de online vragenlijst mag invullen. Deze vragenlijst bestaat uit een serie specifieke vragen waarbij je op een eenvoudige manier mag aangeven in hoeverre de onderwerpen op jou van toepassing zijn. De uiteindelijke resultaten zullen gebruikt worden om je individuele en unieke WERKelijke talenten in kaart te brengen.

Het is dus geen test waar je foute antwoorden kunt geven. Het gaat puur om het inzichtelijk maken van wie jij bent en wat je WERKElijke talenten zijn. Gemiddeld wordt de test in 25 minuten gemaakt.

Check

Zodra jij de vragenlijst volledig hebt ingevuld en verstuurd ontvang ik automatisch een notificatie vanuit de database waarin jouw antwoorden beveiligd zijn opgeslagen. Op basis van je antwoorden wordt er vervolgens een uniek talentenpaspoort gemaakt met daarin een overzicht van jouw persoonlijke en unieke WERKelijke talenten.

Wanneer ik het notificatie heb ontvangen zal ik contact met je opnemen voor het inplannen van de evaluatie en toelichting van jouw Talentenpaspoort. Ter voorbereiding analyseer ik jouw talentenpaspoort en zal ik je tijdens de evaluatie een uitgebreide toelichting geven. Je ontvangt uiteraard ook zelf ook een PDF-versie van jouw eigen talentenpaspoort. Je zult zien dat dit talentenpaspoort een waardevol document is waarmee ook jij in staat zult zijn om de juiste dingen met plezier te doen.

Naast het evalueren en toelichten van het talentenpaspoort zullen we ook samen kijken naar concrete doelstellingen waarmee jij zelf verder aan de slag kunt gaan om je talentenpaspoort maximaal te gebruiken.

Act

Afhankelijk van het gekozen traject hebben we nog meerdere contactmomenten waarin we aanvullende vragen m.b.t het gebruik van jouw talentenpaspoort in de praktijk verder kunnen bespreken. Ook kunnen we deze sessies gebruiken voor het eventueel bijstellen en bijsturen van de specifieke doelen en acties die jij zelf hebt geformuleerd.

Heb je vragen?

Heb je vragen over mijn werkwijze? Neem dan even contact met mij op via e-mail. Dat is voor mij de meest efficiƫnte manier om snel te reageren.